2018. december 5., szerda

Hogyan rendelhető egyedi méretű bambusz roló?

Ha úgy döntött, hogy szeretne egy praktikus árnyékolót, ami lakberendezési célra is tökéletes, akkor csak annyit kell tennie, hogy kitölti a megrendelőlapot. Ha bizonytalan benne melyik anyagbó szeretné, kérje a bambusz roló mintacsomagot.

A megrendelő űrlap erre a linkre kattintva érhető el:
https://www.naturtrend.com/bambusrolo/?s=hu


Ez egyben egy árkalkulátor is, tehát ugyanezt az űrlapot kell kitölteni, ha a végösszeg érdekli.
Megrendelésnek csak akkor minősül, ha a legvégén megadja a szállítási adatokat és rákattint a 'rendelés elküldése' gombra.


A pontos ár kiszámolásához, illetve rendelés leadásához a következő adatokat kell megadnia:
  • alapanyag minősége: 1. vagy 2.osztály
  • bambusz anyag fajtája, amiből az árnyékoló készül
    (Az alapanyagok többféle méretű tekercsekben vannak, ezért a fotókon jelezve van, hogy melyik anyagból mekkora a max. rendelhető szélesség. Ennél keskenyebb roló természetesen bármelyik alapanyagból gyártható.)
  • roló típusa (akasztós, rejtett mechanikás, raffroló)
  • kültéri árnyékoló esetén: szeretné-e a roló faolajjal való kezelését
  • roló szélességi és magassági méreteinek megadása centiméterben, valamint hogy ebből a méretű rolóból hány darabot rendelne
  • a bambusz redőny melyik oldalán legyen a felhúzó zsinór
Ha másmilyen méretű rolót is szeretne rendelni ugyanezekkel a paraméterekkel, akkor a tovább gomb megnyomása után kattintson az új tétel hozzáadására.

A sikeres kitöltés után a táblázat automatikusan kiszámolja a végösszeget. 

Ha megfelel az árajánlat és már nem szeretne módosítani a bambusz roló méretein vagy egyéb paraméterein, akkor a fizetési mód kiválasztása és a számlázási/szállítási adatok megadása után kattintson a 'rendelés elküldése' gombra.

A megrendelés elküldése után kap egy visszaigazoló e-mailt a rendeléséről, valamint 1 napon belül az ügyintézőtől is kapni fog egy megerősítést, amiben szerepelni fog az aktuális gyártási idő, ami jellemzően 2 hét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Bambusz roló problémák: penészedik! Mit tegyek?

Mit lehet tenni, ha lepenészedett a roló? A bambuszroló természetes anyagból, bambuszból készül. A feldolgozott alapanyag a színét a ka...